阅读中文章 Section 9
进入答题

Only since the late 1960s have literary scholars attempted to establish an accurate and systematic literary history of women novelists. Many previous histories suffered from “Great Traditionalism,” an approach that, by limiting itself to a group of women writers termed “great,” ignored the diversity among women novelists. These histories excluded the minor novelists, who are the links in the chain that binds literary generations together, and who allow us to see the continuities in women’s writing. Given the distortions produced by this concentration on “great” writers, as well as the obviously problematic tendency of many literary scholars to apply stereotypes of femininity, it was not surprising that some literary scholars in the early 1960s evaded the important issue of women’s sexual identity entirely, focusing instead on the form and style of women’s writing. Such an approach, while insightful and very valuable, did not consider the crucial connections between women’s writing and changes in their legal and economic status.

According to the passage, some literary scholars in the early 1960s tended to do which of the following in their considerations of women novelists 'works

Aattack the traditional distinction between “great” women novelists and those women novelists considered less important
Bconsider sexual identity when evaluating the works of “great” women novelists but not the works of minor women novelists
Cignore the issue of the sexual identity of women novelists altogether
Daddress issues of form and style more frequently when discussing “great” women novelists than when discussing minor women novelists
Eapply more stringent stylistic standards when evaluating minor women writers than when evaluating the group of women writers traditionally termed “great”
Select one answer choice.
正确答案:C
详解
本题答案为C。
定位到文章最后两句话,这些学者evaded the important issue of women’s sexual identity entirely并且did not consider the crucial connections between women’s writing and changes in their legal and economic status,因此答案为C。
题目讨论
  • 在线咨询
  • 电话咨询

    免费咨询电话

    400-658-6305

  • GRE诊断

返回顶部